- В наявності: 4628
- Код товару: 261529
- Вага: 10.00g
Доступні варіанти
Біла квасоля - ніжна, із землистим, горіховим смаком, є відмінним доповненням до супів, рагу, чилі та інших страв.
Біла квасоля є багатим поживними речовинами продуктом, оскільки вона багата на клітковину і білок і є хорошим джерелом численних мікроелементів, у тому числі фолату, магнію і вітаміну B6.
Біла квасоля особливо багата на мідь, фолат і залізо. Мідь насамперед сприяє виробленню енергії та метаболізму заліза, а фолат використовується для синтезу ДНК. Залізо виконує безліч важливих функцій, у тому числі відіграє вирішальну роль у виробленні гемоглобіну, який переносить кисень по всьому організму.
Більш того, біла квасоля містить багато поліфенольних антиоксидантів, які борються з окислювальним стресом у вашому організмі. У свою чергу це може захистити вас від хронічних захворювань, включаючи хвороби серця та деякі види раку.
Спосіб приготування:
Перед приготуванням замочіть квасолю в холодній воді щонайменше на 4 години. Замочування скорочує час варіння квасолі та робить її м'якшою. Помістіть промиту квасолю у каструлю з водою у співвідношенні 1:5, доведіть до кипіння. Варіть 10 хвилин на сильному вогні, а потім до готовності 2-2,5 години на слабкому вогні. Додайте сіль у кінці варіння, оскільки вона уповільнює процес приготування.
Склад та калорійність на 100г продукту:
- Енергетична цінність 325 ккал;
- Білки 20.9 г;
- Жири 1.8 г;
- Вуглеводи 64 г.
Умови зберігання:
Зберігати у сухому місці при температурі не вище 25°С та отошувальній вологості повітря не більше 75%