Menu
Your Cart

Готова Зелена Мікрозелень

Готова Зелена Мікрозелень
Виробник: Украина
Мікрозелень амаранту на стадії утворення перших двох листочків, містить у собі найбільшу концентрацію корисних речовин. Молоді пагони (на 7-10 день) мають пікантний смак і стануть чудовою добавкою для будь-якої Вашої страви. Зелень відмінно поєднується як з рибою, так і з м'ясом, надаючи їм злегка в..
8.00грн.
Виробник: Украина
Жито по праву вважається народною культурою. Здавна, на Русі використовували під час виробництва квасу, браги, хліба тощо.Вживання пророщеного жита дуже впливає на травну систему, забезпечуючи організм вітамінами, яких немає в звичайних зернах Позитивні ефекти вживання жита: 1)Підтримка роботи н..
5.00грн.
Виробник: Украина
Гірчиця по праву вважається народною приправою. Здавна, на Русі її цінували за протимікробні та антиоксидантні властивості. Завдяки перцевому смаку та тонкому аромату, мікрозелень гірчиці надасть легкої гостроти будь-яким стравам, свіжим салатам та закускам. Позитивні ефекти вживання мікрозелені ..
5.00грн.
Виробник: Украина
Паростки льону мають лікувальні та корисні властивості завдяки вітамінно-мінеральному складу. Містить мікрогрін поліненасичені жири Омега-3 та Омега-6, які сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, знижують рівень поганого холестерину. У складі продукту багато фосфору (700мг/100г), ел..
7.00грн.
Виробник: Украина
Позитивні ефекти вживання соняшнику:1)Посилятся засвоюваність всіх елементів, рахунок вмісту рослинної клітковини2) Покращує роботу нервової системи за рахунок вмісту 30% денної норми вітамінів групи В, та таких мікроелементів як магній та калій.3)Організм отримує життєво необхідні жирні кислоти По..
7.00грн.
Виробник: Украина
Мікрозелень "Буряк" - бурякові паростки мають тонізуючий ефект завдяки високому вмісту мікроелементів і комплексу вітамінів. Низькокалорійний продукт зміцнює імунітет, благотворно впливає на систему травлення. Зелень можна вживати вже через 10 днів після посіву. Серія Мікрозелень є молодими рослинам..
8.00грн.
Виробник: Украина
Мікрогрін - їжа ХХI століття, в Європі вона широко застосовується в кулінарії. Міні-зелень їдять у сирому вигляді, подають у вигляді гарніру до гарячих страв. Паростки цибулі є компонентом салатів, сендвічів, смузі. Вони додають стравам цікаві смакові нотки. Замінюють зелену цибулю. Зберігат..
10.00грн.
Виробник: Украина
Міні-зелень їдять у сирому вигляді, подають у вигляді гарніру до гарячих страв. Паростки люцерни є компонентом салатів, сендвічів, смузі. Вони додають стравам цікаві смакові нотки. Зберігати міні-зелень необхідно у скляній тарі з нещільно закритою кришечкою. Паростки люцерни не тільки смачні, а й..
5.00грн.
Виробник: Украина
Редис містить у своїй мікрозелені чимало фітонцидів, що мають натуральну протимікробну дію.Приємно – пекучий смак молодої редиски стане чудовим доповненням до бутербродів та овочевих салатів. Позитивні ефекти вживання редису: 1)Стимуляція роботи ШКТ (клітковина рослини очищає органи ШКТ, прискорює..
8.00грн.
Виробник: Украина
Мікрозелень червонокачанної капусти має ніжний освіжаючий смак. За ці властивості та приємний зовнішній вигляд її часто використовують у гарячих та холодних закусках. Але через властивості мікроелементів саму зелень слід вживати тільки в сирому вигляді, щоб вона не втратила свої корисні властивості...
8.00грн.
Виробник: Украина
Брокколі була відома людям з давніх-давен, але масове поширення цей воістину цілющий продукт отримав тільки на початку XX – століття. Мікрозелень цієї рослини має максимальний запас усіх корисних речовин, завдяки чому її вживання в їжу вважається більш ефективним (порівняно з дорослим аналогом). ..
8.00грн.
Виробник: Украина
Мікрозелень "Шпинат" - зелене крихітне листя і стебла мікрозелені шпинату схожі за розміром і формою на редис. Стебло та листя мікрошпинату є їстівними. Шпинат вирощують у сприятливому середовищі на стерильному субстраті. Мікрозелень збирають на 14-21 день після появи сходів. Стебла зазвичай вироста..
12.00грн.
Виробник: Украина
Рукола багата вітамінами А, В, С, Е і К. Крім того, вона багата на кальцій, залізо, магній і фосфор. Мікрогрін Рукколи багатий на боротьбу з раком глюкозинолатами і фітохімічними речовинами. Тим не менш, концентрація фітохімічних речовин складає всього 75% від капусти та броколі. Руккола також має о..
6.00грн.
Виробник: Украина
Паростки огірка є компонентом салатів, сендвічів, соків та смузі. Паростки огірка не тільки смачні, а й корисні. Коли насіння починає рости, паростки містять безліч вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів. Мініатюрна зелень легко засвоюється завдяки клітковині нормалізує процеси травлення. Бага..
12.00грн.
Виробник: Украина
Про користь кольрабі відомо ще з часів Стародавнього Риму. Цей вид капусти має високу харчову цінність, будучи джерелом вітамінів. На смак мікрозелень дуже соковита, навіть солодкувата (за рахунок вмісту моно-і дисахаридів), без гостроти. Ідеальна добавка в салати, м'ясні гарніри та готові страви. ..
12.00грн.
Виробник: Украина
Мікрозелень "Коріандр" - або кінзи досить сильно відрізняється від вирощеної зелені. Листя мікрозелені витягнуте в порівнянні з дорослою рослиною. Має ароматний, різко-пряний смак. Коріандр вже давно відомий як основна трава у китайській кулінарії, проте останніми роками вона стала зіркою на столах ..
6.00грн.
Виробник: Украина
Більшість людей навіть не підозрюють, наскільки багата петрушка з погляду хімічного складу. У ній найвдалішим чином поєднуються вітаміни та мікроелементи, які допомагають у боротьбі з алергіями, гіпертонією, різними запальними захворюваннями. Вона корисна для утримання кісткових тканин та імунітету...
8.00грн.
Виробник: Украина
Селера - це популярна рослина, яку вирощують заради корисного коріння, стебел і листя. Але також селера вирощується і на мікрозелень. При чому, в його мікрозелені міститься більше кальцію, калію та вітаміну С, ніж у дорослому листі. Молоді паростки селери мають солено-солодкий гоструватий смак. Вони..
12.00грн.
Виробник: Украина
Крес-салат має безліч різних назв та різновидів. З часів Гіппократа його застосовували для очищення організму. Завдяки гірчичним маслам, що містяться в салаті, рослина має приємний гоструватий смак (щось середнє між гірчицею, редискою і хріном). Позитивні ефекти вживання крес-салату: 1) Покращує ..
7.00грн.
Виробник: Украина
Міні-зелень сої не їдять у сирому вигляді, бланшують протягом 30 секунд. Подають у вигляді гарніру до гарячих страв. Паростки сої є компонентом салатів, сендвічів, соків та смузі. Застосовують як декору. Паростки сої не тільки смачні, а й корисні. Коли насіння починає рости, паростки містять безл..
3.00грн.
Показано з 1 по 20 із 20 (1 сторінок)
Онлайн курсы IT