- В наявності: 69
- Код товару: 22
- Вага: 10.00g
- Виготовлено: собственное выращивание Киев
Доступні варіанти
Мікрогрін - їжа ХХI століття, в Європі вона широко застосовується в
кулінарії. Міні-зелень їдять у сирому вигляді, подають у вигляді гарніру
до гарячих страв. Паростки цибулі є компонентом салатів, сендвічів,
смузі. Вони додають стравам цікаві смакові нотки. Замінюють зелену
цибулю. Зберігати міні-зелень необхідно у скляній тарі з нещільно
закритою кришечкою.
Паростки цибулі не тільки смачні, а й корисні. Вони є джерелом енергії. У процесі зростання проростків збільшується концентрація вітамінів та мінералів. Мініатюрна зелень легко засвоюється завдяки клітковині нормалізує процеси травлення. Завдяки великому вмісту вітаміну С підвищують імунітет, надають противірусну та бактерицидну дію на організм. Багаті паростки цибулі селеном – елемент, необхідний для ендокринної системи.
Вітаміни: Е, D, К, С, група