Warning: fopen(/home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/storage/cache/cache.store.1743477950): failed to open stream: No such file or directory in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 28Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 30Warning: filesize(): stat failed for /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/storage/cache/cache.store.1743477950 in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 36 Кус-кус в упаковці 500г
Menu
Your Cart

Кус-кус в упаковці 500г

Кус-кус в упаковці 500г
Кус-кус в упаковці 500г
70.20грн.
  • В наявності: 4628
  • Код товару: 261494
  • Вага: 500.00g

Крупа родом із Марокко (Північна Африка), де однойменна страва з неї вважається національною. Але не меншою популярністю користується і в Тунісі, Триполітанії, Лівії, Алжирі. Назва кусок походить з берберського seksu, що означає добре скачати, а в перекладі з алжирської - "їжа", що говорить про повсякденність цієї страви. Це пояснюється тим, що він є одним із основних продуктів харчування в Магрібі (зокрема в Марокко, Лівії, Тунісі та Алжирі). Поширений кус-кус у Франції, Італії, Ізраїлі та деяких регіонах Близького Сходу. У нашій країні він з'явився порівняно недавно. Тому він ще маловідомий і не випробуваний багатьма росіянами.

Традиційно кус-кус виробляють із дрібної манної крупи твердих сортів пшениці. Нерідко для його виготовлення використовується рис, пшоно і навіть ячмінь. Технологія його виробництва схожа на виробництво макаронних виробів (щоправда, дуже маленьких – 0,5-2 мм). Найбільш активно у кулінарії застосовуються крупинки з діаметром 1,2 мм.

Як зазначалося вище, кус-кус виробляється з різних злаків, але найчастіше зустрічається саме пшеничний кус-кус. Крім користі кус-кус має чудові смакові якості, які неймовірно відрізняються від вихідного продукту (манки), має ніжну, розсипчасту консистенцію і золотистий колір.

Склад та калорійність на 100г продукту:

  • Енергетична цінність 376 ккал;
  • Білки 12.8 г;
  • Жири 0.6 г;
  • Вуглеводи 72.4 г.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT