Насіння фіолетового базиліка для мікрозелені, мікрогрін.Мікрозелень "Базилік Фіолетовий" - це зелені гоструваті паростки з пряним ароматом. Містить еф..
Перекис водню (пероксид водню, пергідроль) - ця рідина, має кілька назв і завдяки активним окислювальним властивостям -перекис водню останнім часом зн..
Мікрозелень кропу має пряний кроповий аромат. Його часто вживають для заправки салатів, до страв з овочів, м'яса та риби. Варто відзначити скільки ж к..
Курага – висушені плоди абрикосів. Для виготовлення кураги плоди абрикосів сушать у спеціально відведених для цього місцях на сонці протягом шести - в..
Вівсянка - відмінне джерело полісахаридів, або так званих "повільних" вуглеводів. Такі речовини допомагають людині зберегти енергію на тривалий час пі..