- В наявності: 56558
- Код товару: 2294
- Вага: 10.00g
Доступні варіанти
У мікрозелені кінзи міститься багато вітаміну С, а також вітамінів групи В та РР, рутин, каротин та пектин. Дані мікроелементи підтримують імунітет, зміцнюють судини і роблять їх еластичнішими. Завдяки підвищеній кількості вітаміну С у листі, кінзу рекомендується трохи пожувати, щоб зміцнити ясна та вбити шкідливі бактерії у ротовій порожнині. Кінзу часто додають у «важкі» м'ясні страви, оскільки пектин стимулює перистальтику та виділення шлункового соку, що сприяє швидкому та ефективному засвоєнню їжі.
Популярною у кулінарії пряною приправою є кінза – зелень коріандру. Вона широко потрібна у виробництві ковбасних виробів, різноманітних маринадів для м'яса, також консервів. У ресторанній кухні кінза мікрогрін вважається однією з найбільш насичених за смаком та ароматом прянощів, застосовується у приготуванні салатів, традиційних супів азіатської кухні і навіть напоїв.
Як виростити мікрозелень кінзи - покроково тут