Menu
Your Cart

Нут Український

Нут Український
Нут Український
18.00грн.
  • В наявності: 4628
  • Код товару: 261510
  • Вага: 10.00g

Доступні варіанти

Завдяки високому вмісту білка Нут може замінювати м'ясо, знижуючи жирність всієї страви. Нут використовують у супах, салатах, паштетах. Нут – символ східної кухні, з нього готують національну арабську страву Хумус.

Спосіб приготування:

Перед приготуванням замочіть нут у холодній воді щонайменше на 4 години. Замочування скорочує час варіння нуту і робить його м'якшим. Помістіть промитий нут у каструлю з водою у відсотковому співвідношенні 1:5, доведіть до кипіння. Варити 10 хвилин на сильному вогні, а потім до готовності 50-60 хвилин на слабкому вогні. Додайте сіль у кінці варіння, оскільки вона уповільнює процес приготування.

Склад та калорійність на 100г продукту:

  • Енергетична цінність 385 ккал;
  • Білки 18.2 г;
  • Жири 9.4 г;
  • Вуглеводи 62.6 г.

Умови зберігання:

Зберігати у сухому місці при температурі не вище 25°С та отощувальній вологості повітря не більше 75%

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT