Menu
Your Cart

Борошно Гарбузове Преміум, 1 кг

Борошно Гарбузове Преміум, 1 кг
Борошно Гарбузове Преміум, 1 кг
132.84грн.
  • В наявності: 4677
  • Код товару: eocodo
  • Вага: 1,000.00g
  • Виготовлено: Україна

Доступні варіанти

Склад гарбузового борошна унікально корисний та збалансований. Він на третину представлений легкозасвоюваним білком, що містить незамінні амінокислоти. Гарбузовий жир містить олеїнову, пальмітинову, ліноленову та стеаринову кислоти, ефірну олію (калоризатор). Гарбузове борошно має унікальний вітамінно-мінеральний склад, завдяки якому надає профілактичну дію в лікуванні анемії та діабету, очищає організм від шлаків і токсинів, покращує роботу нервової системи. Також застосовується при лікуванні різних гельмінтозів та захворювань шкіри.

Гарбузове борошно з успіхом використовують у кулінарії, її відмінний смак гарбузового насіння прекрасний у соусах, підливах, як добавка до супів та салатів. У випічку борошно гарбузове додають, змішуючи його з пшеничною, що надає готовим виробам пишність і легкість, а також така здоба довго не черствіє і пліснявіє.

Гарбузове насіння (та його борошно) - хороший джерело корисних масел, магнію та інших поживних речовин, які покращують здоров'я серця, кісток і інших функцій.

Насіння, як правило, вважаються відмінні джерела з калію, магнію і кальцію.

Насіння рослин також є хорошим джерелом поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) і антиоксидантів.

Жирні кислоти в насінні гарбуза містити діапазон корисних поживних речовин, таких як стерини, сквален і токофероли.

Здоров'я кісток

Гарбузове насіння - хороший джерело магнію, який важливий для утворення кісток.

Високе споживання магнію пов'язано з більшою щільністю кісток і, як було показано, знижує ризик остеопорозу у жінок після менопаузи.

Цукровий діабет

Живильні речовини в насінні гарбуза можуть допомогти захистити від діабету 2 типу. Активні форми кисню (АФК) відіграють роль у розвитку діабету, а антиоксиданти можуть допомогти знизити ризик.

Насіння - хороший джерело магнію.

Дослідження показали, що на кожні 100 міліграмів (мг) в день збільшення споживання магнію ризик розвитку діабету 2 типу знижується приблизно на 15 відсотків.

100-грамова порція гарбузового насіння може містити більше 90 мг магнію.

Низький рівень магнію може погіршити секрецію інсуліну і знизити чутливість до інсуліну.

здоров'я серця

Поліпшення ліпідного профілю спостерігалося при прийомі 365 міліграмів магнію в день.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT