- В наявності: 5596
- Код товару: 2244
- Вага: 1,000.00g
- Виготовлено: Україна
Доступні варіанти
Борошно з волоського горіха або горіхове борошно - це продукт, який одержують шляхом подрібнення очищених волоських горіхів. Не містить глютена, 100% чиста без домішок.
Має коричневий колір, виражений приємний горіховий смак з невеликою гіркуватістю.
Наявність
клітковини рослинних волокон у кишечнику забезпечує умови у розвиток
корисної мікрофлори. Серед різноманітності цінних та поживних речовин
слід особливо підкреслити високий вміст лецитину в борошні волоського
горіха. Лецитин дуже потрібний організму, але при цьому сам організм
синтезує цю речовину тільки в невеликій кількості, тому важливо
отримувати її через їжу. Особливо це актуально для зростаючих дітей,
вагітних і жінок, що годують. Лецитин покращує умови дозрівання плода,
полегшує пологи, збільшує лактацію.
Борошно з волоських горіхів рекомендується включати в раціон харчування для заповнення в організмі рослинного білка, вітамінів, макро- і мікроелементів, для поліпшення стану серцево-судинної системи, зниження холестерину в крові, підтримання гормонального балансу, для нормалізації травних процесів, поліпшення перистальтики кишечника і для природного очищення організму. Борошно волоського горіха сприятливо впливає на організм при нервових навантаженнях і фізичної втоми за рахунок високого вмісту вітамінів групи B, підтримує організм при туберкульозі, цукровому діабеті, виснаженні після перенесених захворювань і оперативного втручання. Регулярне вживання борошна грецького горіха в їжу сприятливо позначається на стані шкіри, волосся і нігтів, сприяє нормалізації обміну речовин. Рекомендується людям дотримують різні дієти (вегетаріанці, сироїди), пости, харчування спрямоване на зниження ваги, які ведуть активний спосіб життя, спортсменам для нарощування і зміцнення м'язової маси, особам похилого віку.
Борошно волоського горіха є корисною добавкою до домашніх страв - супи, салати, каші, соуси, коктейлі. У кулінарії використовується в якості приправи для додання вишуканого смаку салатам, для приготування підлив, соусів, додається в каші для збагачення і додання їм горіхового смаку. При вживанні кисломолочних продуктів (йогурту, кефіру, сметани) можна значно підвищити корисність цих продуктів додаванням горіхової муки.