Warning: unlink(/home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/storage/cache/cache.catalog.language.1732194735): No such file or directory in /home/iamfood/web/iamfood.pp.ua/public_html/system/library/cache/file.php on line 68 Борошно з Тапіоки (крохмаль), 500г
Menu
Your Cart

Борошно з Тапіоки (крохмаль), 500г

Борошно з Тапіоки (крохмаль),  500г
Борошно з Тапіоки (крохмаль), 500г
177.12грн.
  • В наявності: 4536
  • Код товару: eocodo
  • Вага: 1,000.00g
  • Виготовлено: Україна

Доступні варіанти

Тапіока - це крохмалистий продукт, який отримують із бульб маніоки. Ці бульби ростуть у Бразилії та більшій частині Південної Америки.


Люди зазвичай використовують тапіоку для приготування пудингу з тапіоки і бульбашкових чаїв. Тапіока також корисна як згущувач для пирогів.


Тапіока повністю складається з крохмалистих вуглеводів. Люди, які дотримуються дієти з контрольованим вмістом вуглеводів, і ті, кого турбує вплив крохмалю на рівень цукру в крові, можуть розглядати тапіоку як шкідливу для здоров'я.


Однак для людей, яким не потрібно так ретельно стежити за споживанням вуглеводів або крохмалю, тапіока може поліпшити здоров'я кількома способами


Тапіока не містить глютену, горіхів і злаків, тому не спричиняє реакції у людей із глютеновою хворобою, чутливістю до глютену та алергією на горіхи.


Виробники багатьох безглютенових продуктів використовують у виробничому процесі борошно з тапіоки. Це також хороший варіант для домашньої випічки без алергенів.


Борошно з тапіоки слугує альтернативою білому борошну для загущення супів, соусів і начинок для пирогів.


Тапіока має репутацію ніжного засобу для шлунка. Багато людей вважають, що її легше перетравлювати, ніж борошно, яке виробники роблять із зерен або горіхів.

Людям, яким необхідно швидко набрати вагу, корисно включити в раціон тапіоку

Тапіока - гарне джерело заліза.

Щоб оптимізувати засвоєння заліза з тапіоки, найкраще вживати його. поряд із джерелами вітаміну СНнадійне джерело. Вони збільшують кількість засвоюваного організмом заліза.

Залізо є важливим компонентом гемоглобіну, білка, що переносить кисень в усі частини тіла. Якщо у людини недостатньо заліза в крові, у неї може розвинутися залізодефіцитна анемія.

Цей стан може спричинити серйозні побічні ефекти, такі як задишка, втома і біль у грудях.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT