Перлина - вид ячмінної крупи у формі гладких зерен білого або злегка жовтуватого кольору, довгастої або круглої форми, що використовується як основа для гарнірів і каш, засипки для супів, рагу. Назва пов'язана зі схожістю зерен крупи з перлами.
З давніх-давен про продукти з ячменю говорили, як про натуральні ліки від застуди, хвороб ШКТ. Перський лікар і філософ часів Середньовіччя Авіценна б..
Горох – найбагатше джерело білка серед овочевих культур. Білки гороху подібні до білків м'яса, оскільки містять ряд незамінних амінокислот. У гороху ..
Страви з пшеничного крупу уповільнюють процеси старіння і сприятливо впливають на стан шкіри, волосся і нігтів. Пшенична каша відрізняється високим вм..