- В наявності: 4659
- Код товару: 2287
- Вага: 10.00g
Доступні варіанти
Мізуну називають японською капустою за її азіатське походження: батьківщина цієї культури — Країна сонця, що сходить. А в Японії, як відомо, що не вирощують і не їдять, там цінуються рослини, які поєднують у собі і смак, і користь.
Саме такими характеристиками володіє ніжне листя мізуни (міцуни), що називається також зеленою гірчицею - вона дає пікантний і дуже приємний післясмак, хоча гірчичних масел у ній міститься набагато менше, ніж у справжній листовій гірчиці. Листочки цієї капусти не тільки дуже смачні, але й неймовірно корисні – це справжня криниця вітамінів та мінералів.
А у поєднанні зі скоростиглістю (урожай можна збирати вже через місяць після посадки), високою врожайністю та невибагливістю у догляді мізуна серед інших «заморських» культур стає претендентом №1 для постійної прописки на наших грядках.
Як виростити мікрозелень капусти мізуна – покроково тут