-550x550.jpg)

-80x80.jpg)

- В наявності: 1000
- Код товару: dosmaku
- Вага: 1.00g
Пепсин Meito (мікробіальний ренін) застосовується при виробництві м'яких та твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах.
За допомогою пепсин Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, сири розсольні (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру.
Витрати: 1 г на 100 л молока;
Спосіб застосування:
Розчинити необхідну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока.
Якщо потрібно використовувати 8-10 літрів молока, то використовують 1/10 частину пакетика. Якщо Ви робите сир постійно і потроху: розвести один пакетик в 200мл попередньо прокип'яченої та охолодженої води і зберігати в холодильнику в банку із щільно закритою кришкою, періодично відмірюючи потрібну кількість.