
- В наявності: 10000
- Код товару: 2289
- Вага: 100.00g
Доступні варіанти
Більшість людей знають про те, що перець, як спеція, буває не лише чорною (найпопулярнішим видом), але також буває і білий, рожевий, червоний. І тільки один вид перцю червоний не має нічого спільного з вищеописаною прянощами та їх родом. Червоний, так званий, пекучий перець чи Чилі отримують з червоного стручкового перцю, який перед цим сушать і роблять з нього порошок. Інші види перцю, які були перераховані вище, отримують з однієї й тієї ж рослини ліани Piperaceae. Кінцевий колір продукту залежить від ступеня зрілості плода.
Наприклад, чорний перець зовсім незріла кістянка, яку сушать та подрібнюють. Рожевий перець майже зрілий у вигляді горошку, мелений вид практично не зустрічається у продажу. І, нарешті, білий перець зрілий плід, який вимочують у воді та сушать виходять горошини, далі його розмелюють. Ось таке походження цієї прянощі, яка завжди є і була на Вашому столі, а також у нашому інтернет-магазині.
Зараз дуже важко уявити собі кулінарію загалом без застосування цього виду спеції. Чорним перцем приправляють м'ясні, рибні, грибні та овочеві страви. Існує також багато лікарських рецептів, у яких перець відіграє не останню роль.
Для того, щоб збереглися всі корисні властивості чорного меленого перцю, необхідно дотримуватися деяких правил:
- правильне зберігання, зокрема, наскільки можна повністю виключити доступ повітря.
- зберігати спецію рекомендується у скляному посуді з герметичною кришкою.
- місце для зберігання прянощі краще вибирати сухе, без можливості попадання вологи.