Menu
Your Cart

Перець чорний мелений преміум

Перець чорний мелений преміум
Перець чорний мелений преміум
45.00грн.
  • В наявності: 10000
  • Код товару: 2289
  • Вага: 100.00g

Доступні варіанти

    Більшість людей знають про те, що перець, як спеція, буває не лише чорною (найпопулярнішим видом), але також буває і білий, рожевий, червоний. І тільки один вид перцю червоний не має нічого спільного з вищеописаною прянощами та їх родом. Червоний, так званий, пекучий перець чи Чилі отримують з червоного стручкового перцю, який перед цим сушать і роблять з нього порошок. Інші види перцю, які були перераховані вище, отримують з однієї й тієї ж рослини ліани Piperaceae. Кінцевий колір продукту залежить від ступеня зрілості плода.

    Наприклад, чорний перець зовсім незріла кістянка, яку сушать та подрібнюють. Рожевий перець майже зрілий у вигляді горошку, мелений вид практично не зустрічається у продажу. І, нарешті, білий перець зрілий плід, який вимочують у воді та сушать виходять горошини, далі його розмелюють. Ось таке походження цієї прянощі, яка завжди є і була на Вашому столі, а також у нашому інтернет-магазині.

    Зараз дуже важко уявити собі кулінарію загалом без застосування цього виду спеції. Чорним перцем приправляють м'ясні, рибні, грибні та овочеві страви. Існує також багато лікарських рецептів, у яких перець відіграє не останню роль.

    Для того, щоб збереглися всі корисні властивості чорного меленого перцю, необхідно дотримуватися деяких правил:

    • правильне зберігання, зокрема, наскільки можна повністю виключити доступ повітря.
    • зберігати спецію рекомендується у скляному посуді з герметичною кришкою.
    • місце для зберігання прянощі краще вибирати сухе, без можливості попадання вологи.
    Використання перцю чорного в кулінарії:
    У кулінарії чорний перець використовують як приправу до різних страв, практично до будь-якої страви можна додати щіпку перцю, за винятком десертів, звичайно ж. Для більшості любителів пирога з капусти, наприклад, смак здасться дуже прісним без додавання цієї прянощі.
    Калорійність перцю чорного меленого: 255 ккал.
    Декілька секретів щодо застосування в кулінарії цієї спеції:
    1. при приготуванні рідких гарячих страв закладати його необхідно наприкінці приготування;
    2. для смаженої риби та м'яса його можна додати в паніровку;
    3. при приготуванні м'ясного фаршу перець додають у процесі вимішування.
    Чорний перець користь та шкода:
    Користь цієї приправи очевидна, насамперед, тому що вона складається з великої кількості корисних для людського організму речовин, які добре впливають на систему травлення та нормалізують обмін речовин.
    Якщо ж Ви щодня чиститимете зуби сумішшю з чорного меленого перцю і солі Ви назавжди для себе забудете про проблему карієсу, чутливість ясен і важке дихання.
    Також з його допомогою Ви з легкістю зможете вилікувати застуду: якщо взяти 1 столову ложку меленого перцю, змішати його з 1 склянкою меду та приймати по 1 чайній ложці 2-3 рази на день.
    Чорний перець попереджає розвиток онкологічних захворювань, захворювання серцево-судинної системи та хвороб печінки. Обумовлюється це тим, що до його складу входять антиоксиданти, які мають дані властивості.
    Зі шкідливих властивостей цієї спеції можемо сказати лише те, що його вкрай не рекомендують вживати в їжу при коліті, гастриті та виразці шлунка.
    Перець чорний мелений ціна за 1 кг дійсна на нашому сайті.
    Мелений чорний перець у магазинах коштує не виправдано дорого, тому що в основному це не чистий перець, а впереміш з пилом та відходами.
    Якщо Ви хочете дійсно ароматну та якісну пряність – купуйте чорний мелений перець у нашому інтернет-магазині.
    Ціна чорного меленого перцю за кілограм залежить від сорту. В наявності є "преміум", "вищий", "перший" та "другий" сорт.

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано Добре
    Онлайн курсы IT