Диня канталупа натуральна в'ялена
75.00грн.
- В наявності: 2849854
- Код товару: fdm-4
Доступні варіанти
Більшість сушених фруктів, включно з динею, називають цукатами. Однак, слід пам'ятати, що при такому методі приготування часто використовується додатковий цукор. Ці продукти стають солодшими і зазвичай сприймаються як десерт або доповнення до чаю. Хоча користь таких виробів очевидна, надмірне споживання цукру може бути шкідливим для здоров'я.
У спекотному Узбекистані, де дині й так неймовірно соковиті та солодкі, додавання цукру для отримання смачного в'яленого продукту не потрібне. Ідеальний рівень солодкості місцевих динь дозволяє сушити їх просто нарізавши на шматочки. В узбеків навіть є окрема назва для сушеної та в'яленої дині - Кауиндак. Ці ласощі є національною гордістю та обов'язковим елементом будь-якого чаювання.