Menu
Your Cart

Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін

Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін
Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін
Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін
Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін
Насіння мікрозелені Капуста Червона, мікрогрін
14.80грн.
  • В наявності: 5783
  • Код товару: 559
  • Вага: 10.00g
  • Виготовлено: собственное выращивание Киев

Доступні варіанти


Мікрозелень "Капуста червона" – це молоді рослини у фазі першої пари справжнього листя, коли в них максимальна концентрація вітамінів, мінеральних та інших біологічно активних речовин, каратиноїдів, що нейтралізують вільні радикали. Молоді листочки спеціальних овочевих культур урізноманітнюють та доповнюють раціон, прикрашають салати та будь-які інші страви.Як виростити мікрозелень - покрокова інструкція Замочіть насіння вибраної вами культури у воді на кілька годин, щоб воно набухло і згодом краще і швидше проросло. Достатньо взяти пластикову склянку, помістити туди насіння (у нашому випадку капусти червоної) та залити водою. Візьміть нижню частину контейнера для пророщування зелені та наповніть його водою. Від поверхні води до країв ємності повинен залишатися вільний простір 1см. Накрийте контейнер верхньою частиною – пластиковою сіточкою, розділеною на кілька секцій. Контейнери, призначені для пророщування одразу кількох культур, можуть бути поділені на секції з різним діаметром отворів у сітці.Поступово розподіліть насіння вибраної культури по ґратах. Обприскайте насіння з пульверизатора, щоб додатково зволожити його, і поставте у тепле та світле місце. Коли сіянці проростуть настільки, що їх коріння застряне у сітці, почніть споліскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після споліскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставало до вологи. Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури мікрозелень готова до вживання на 5-10 день. Зазвичай паростки збирають, коли сіянці виростають до 4-7см заввишки.Салат "Детрейтор" Інгредієнти мікрозелень капуста червона 30г, яблуко (велике, кислих сортів) - 1шт ,цибуля зелена - 0.5 пучка ,горіхи волоські (ягідники) - 10шт сіль - за смаком оцет 9% - 0.5ч.л Приготування мікрозелень посолити, збризкати оцтом. Яблуко очистити від шкірки та насіння, натерти на великій тертці, додати цибулю. Ядра волоських горіхів порубати ножем (не дрібно) і додати салат. Викласти в салатник або на тарілку гіркою та можна подавати до столу.

Корисні вітаміни в мікрозелені: А, В1, В2, В6, В9, С, Е, К, РР.

Лікувальні властивості: благотворно впливає на травлення та нервову систему.

Вміст макро та мікро елементів: залізо, калій, кальцій, фосфор, натрій, цинк, марганець, мідь, молібден, фтор.


Мікрозелень червонокачанної капусти характеризується високою концентрацією вітамінів, вуглеводів, ферментів, фітонцидів, мінеральних та інших корисних речовин. У ній вдвічі більше вітаміну С і вчетверо більше каротину, ніж у білокачанних аналогах. Завдяки цьому мікрозелень червонокачанної капусти зміцнює імунітет, стимулює травлення, попереджає млявість шлунка, має тонізуючий ефект. Добре використовувати у свіжому вигляді, додаючи до салатів та м'ясних страв.


Як виростити мікрозелень капусти червоної - покроково

  1. Замочіть насіння капусти червоної для мікрозелені у воді PH 5.5-6 на кілька годин плюс перекис 65% (1.5мл на 1 л води), щоб воно набухло і згодом краще і швидше проросло бажано з аераційним каменем на 24 години. Якщо перекис 3-5% то треба використовувати 3 столові ложки на літр води.
    !!!УВАГА!!! Перекис з аптеки використовувати НЕ МОЖНА, тому що там є емульгатор Бензоат Натрію Е211
  2. Після цього злити воду з насіння капусти червоної і поставити на просушування в теплому місці на 6 годин.
  3. Змочіть лляний килимок у воді та відіжміть. Він має бути не сухим, але вологим. На 1 килимок йде 3 г насіння капусти червоної для мікрозелені
  4. Покладіть килимок в контейнер.
  5. Рівномірно розподіліть насіння капусти червоної для мікрозелені по поверхні килимка
  6. Зволожте насіння капусти червоної з пульвілізатора без утворення зайвої вологи (калюж) плюс перекис водню. Все насіння має бути вологим.
  7. Покладіть зверху слід. контейнер із мокрим килимком і залиште у теплому місці.
  8.  Спостерігайте за насінням щонайменше 2 рази на добу (вранці-ввечері) і зрошуйте їх.
  9. Залежно від температури в приміщенні, насіння капусти червоної  для мікрозелені починає проростати і поступово паростки піднімають контейнер - це перша ознака, що треба їх помістити на світло.
  10. По мірі необхідності, особливо в перші дні, насіння треба додатково зрошувати 2 - 3 рази на добу фільтрованою водою + перекис (3-4 столові ложки 5% перекису на літр або 1,5 мл 65% перекису на 1 літр води) але не допускати зайвої вологи .
  11. Зберіть врожай молодої зелені капусти червоної.


Увага:

  • Залежно від виду насіння вони проростають до мікрозелені (2-3 листочки) протягом 7-10 діб.
  • У різну пору року, при різній температурі та вологості, терміни вирощування мікрозелені можуть відрізнятися.
  • Бажано використовувати NPK добрива фірми GHE калій, фосфор, азот для того, щоб мікрозелень зростала швидше і мала більш насичений смак. Їх можна знайти у нас на сайті у категорії "Все для вирощування вдома".
  • Не використовуйте воду з під крану, колодязю або звичайного фільтра. Використовуйте воду лише до 15 PPM із фільтра зворотного осмосу. У звичайній воді є безліч солей важких металів, які можуть погано впливати на ваш організм.
  • Для контролю рівня PH використовуйте PH метр який ви можете купити у нас на сайті. Регулювати Рh можна за допомогою розчину Ph down ,1мл на 10 літрів води.
  • Для контролю рівня солей у PPM використовуйте солемір, який ви можете купити у нас на сайті.

Купити насіння капусти червоної для мікрозелені у Києві можете самовивозом з магазину або поштою.



Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT