Menu
Your Cart

Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін

Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін
Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін
Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін
Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін
Насіння перили овочевий Шисо для мікрозелені 10 грам, мікрогрін
100.22грн.
  • В наявності: 4558
  • Код товару: 2289
  • Вага: 10.00g

Доступні варіанти


М'які гострокутні листочки з оксамитовою структурою та ажурними краями – це листя Перилли (Шисо)! Ще одна назва цієї зелені – японська петрушка. Її широко застосовують у кулінарії. Особливо люблять шисо на Сході. Вся справа у тонкому перечно-м'ятному ароматі. Чимось листя Перил на смак нагадує риган з відтінками м'яти. Смак освіжаючий, тонкий, структура дуже ніжна. Цю зелень подають до м'яса та риби. Хороша вона в салатних міксах і на додачу до овочевих поєднань. Додають Шисо в деякі оригінальні десерти та напої. Листя Перил багаті каротином, відсотковий вміст якого в рази перевищує насиченість цим мікроелементом моркви.

  • Важко уявити, але за змістом каротину перила часом перевершує навіть моркву.

    Як виростити мікрозелень перили овочевий "Шисо" - покроково

  1. Замочіть насіння перили овочевий "Шисо" для мікрозелені у воді PH 5.5-6 на кілька годин плюс перекис 65% (1.5мл на 1 л води), щоб воно набухло і згодом краще і швидше проросло бажано з аераційним каменем на 24 години. Якщо перекис 3-5% то треба використовувати 3 столові ложки на літр води.
    !!!УВАГА!!! Перекис з аптеки використовувати НЕ МОЖНА, тому що там є емульгатор Бензоат Натрію Е211
  2. Після цього злити воду з насіння перили овочевий "Шисо" і поставити на просушування в теплому місці на 6 годин.
  3. Змочіть лляний килимок у воді та відіжміть. Він має бути не сухим, але вологим. На 1 килимок йде 3 г насіння перили овочевий "Шисо" для мікрозелені
  4. Покладіть килимок в контейнер.
  5. Рівномірно розподіліть насіння перили овочевий "Шисо" для мікрозелені по поверхні килимка
  6. Зволожте насіння перили овочевий "Шисо" з пульвілізатора без утворення зайвої вологи (калюж) плюс перекис водню. Все насіння має бути вологим.
  7. Покладіть зверху слід. контейнер із мокрим килимком і залиште у теплому місці.
  8.  Спостерігайте за насінням щонайменше 2 рази на добу (вранці-ввечері) і зрошуйте їх.
  9. Залежно від температури в приміщенні, насінняперили овочевий "Шисо" для мікрозелені починає проростати і поступово паростки піднімають контейнер - це перша ознака, що треба їх помістити на світло.
  10. По мірі необхідності, особливо в перші дні, насіння треба додатково зрошувати 2 - 3 рази на добу фільтрованою водою + перекис (3-4 столові ложки 5% перекису на літр або 1,5 мл 65% перекису на 1 літр води) але не допускати зайвої вологи .
  11. Зберіть врожай молодої зелені перили овочевий "Шисо".



Увага:

  • Залежно від виду насіння вони проростають до мікрозелені (2-3 листочки) протягом 7-10 діб.
  • У різну пору року, при різній температурі та вологості, терміни вирощування мікрозелені можуть відрізнятися.
  • Бажано використовувати NPK добрива фірми GHE калій, фосфор, азот для того, щоб мікрозелень зростала швидше і мала більш насичений смак. Їх можна знайти у нас на сайті у категорії "Все для вирощування вдома".
  • Не використовуйте воду з під крану, колодязю або звичайного фільтра. Використовуйте воду лише до 15 PPM із фільтра зворотного осмосу. У звичайній воді є безліч солей важких металів, які можуть погано впливати на ваш організм.
  • Для контролю рівня PH використовуйте PH метр який ви можете купити у нас на сайті. Регулювати Рh можна за допомогою розчину Ph down ,1мл на 10 літрів води.
  • Для контролю рівня солей у PPM використовуйте солемір, який ви можете купити у нас на сайті.

Купити насіння перили овочевий "Шисо"для мікрозелені у Києві можете самовивозом з магазину або поштою.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT