Menu
Your Cart

Гхі, топлене масло, Продукція як вона є, 220 мл

Гхі, топлене масло, Продукція як вона є, 220 мл
Гхі, топлене масло, Продукція як вона є, 220 мл
200.42грн.
  • В наявності: 2345
  • Код товару: eds-15

Доступні варіанти

Топлене масло — це витончений продукт, довгий час популярний у кулінарних традиціях Близького Сходу та Індії. Його виготовляють з вершкового масла коров'ячого молока, яке нагрівають на слабкому вогні до випарування води, залишаючи за собою тверді частинки молока. Тверді частинки видаляються або фільтруються, залишаючи очищений рідкий жир — топлене масло. Оскільки воно обробляється на низькій температурі, зазвичай менше 100 градусів Цельсія, воно зберігає більше поживних речовин, порівняно зі звичайним вершковим маслом.

Кожна чайна ложка топленого масла містить:

Калорійність: 42

Жири: 5 г

Інші поживні речовини: нуль грамів

Топлене масло є важливим джерелом вітамінів, таких як:

Вітамін А

Вітамін C

Вітамін D

Вітамін К

Це також відмінне джерело вітаміну Е, який відомий своїми антиоксидантними властивостями. Антиоксиданти, включаючи вітамін Е, допомагають зменшити ризик розвитку раку, артриту і катаракти. Вітамін Е сприяє зниженню ризику серцевих захворювань.

Топлене масло містить кон'юговану лінолеву кислоту (CLA), яка може допомогти в боротьбі з ожирінням та зменшити надлишкову вагу. Вміст CLA в топленому маслі сприяє зниженню ваги і маси тіла.

Навіть при високому вмісті жирів, топлене масло містить високі концентрації мононенасичених омега-3 жирних кислот, які підтримують здоров'я серця та кровоносної системи. Дослідження показують, що вживання топленого масла в складі збалансованої дієти сприяє зниженню рівня шкідливого холестерину.

Топлене масло, виготовлене з видаленням сухого молочного залишку, містить незначні кількості лактози і казеїну, що робить його прийнятним для людей з непереносимістю лактози або алергією на молоко.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT