- В наявності: 31
- Код товару: 34
- Вага: 10.00g
- Виготовлено: собственное выращивание Киев
Доступні варіанти
Про користь кольрабі відомо ще з часів Стародавнього Риму. Цей вид капусти має високу харчову цінність, будучи джерелом вітамінів. На смак мікрозелень дуже соковита, навіть солодкувата (за рахунок вмісту моно-і дисахаридів), без гостроти. Ідеальна добавка в салати, м'ясні гарніри та готові страви.
Позитивні ефекти вживання:
1) Нормалізації складу крові
2) Зміцнення стінок судин
3) Запобігання утворенню бляшок та тромбів⠀
Поживна цінність продукту:
На 100 грам мікрозелені кольрабі припадає 41 Ккал.
Білки – 8.8г
Жири – 0.7
Вуглеводи – 27.1 г
У складі також є необхідні організму вітаміни групи В (В1, В2, В6 і В9), а також РР, А, К і Е. Кольрабі особливо багата, вітамін С, якого в ній не менше, ніж у лимоні (бл.50 мг ). Найбільш вдалий час для початку вживання кольрабі - це перехідний період (зима - весна).