Menu
Your Cart

Борошно із червоної Сочевиці, 1 кг

Борошно із червоної Сочевиці, 1 кг
Борошно із червоної Сочевиці, 1 кг
105.84грн.
  • В наявності: 4535
  • Код товару: eocodo
  • Вага: 1,000.00g
  • Виготовлено: Україна

Доступні варіанти

Сочевиця містить велику кількість рослинного білка, який легко засвоюється організмом, при цьому зміст сірчаних амінокислот і триптофану в чечевиці нижче, ніж в інших бобових. Сочевиця містить менше жиру, ніж горох і є чудовим джерелом заліза. До переваг можна віднести швидкість приготування сочевиці.


У сочевиці міститься фолієвої кислоти більше, ніж в будь-якому іншому продукті. В одній порції приготовленої сочевиці міститься 90% рекомендованої денної норми фолієвої кислоти. Сочевиця містить розчинну клітковину, яка покращує травлення і відсуває перспективу раку прямої кишки. Сочевична каша стимулює обмін речовин, підвищує імунітет і нормалізує роботу сечостатевої системи.


Зерно сочевиці відрізняється високим вмістом мікроелементів - кальцію, калію, фосфору, заліза, має в своєму складі марганець, мідь, молібден, бор, йод, кобальт, цинк, жирні кислоти групи Омега-3, Омега-6, а також є хорошим джерелом вітамінів групи в, містить вітаміни РР, а, а проростають зерна - вітамін С. За своїми поживними властивостями сочевиця може замінити хліб, крупи і в значній мірі м'ясо сочевиця в рекордсмени за наявності бору, заліза, калію, міді. Деякі сорти сочевиці, наприклад сочевиця тарілчаста, рекомендується вживати хворим на цукровий діабет 2 рази в тиждень для зниження рівня цукру в крові. Пюре з сочевиці допоможе при виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах.


Сочевиця, як і всі бобові, багата мікроелементами, особливо магнієм, необхідним для повноцінної роботи серця і нервової системи, молібденом і залізом. Для того, щоб це залізо добре усмокталося, страви з сочевиці обов'язково подають з салатом, приготованим зі свіжих овочів, багатих вітаміном С - помідорів, червоних перців, свіжої зелені. Не дарма майже всі індійські страви з сочевиці обов'язково посипають свіжою кінзою або петрушкою.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Онлайн курсы IT