Білий (золотий жовтий) льон - рослина, що спеціально культивується. Харчова цінність білого льону набагато вища за коричневий, але й вирощувати цю кул..
До складу лляного насіння входить багато поживних та корисних речовин: білки; вітаміни А, Е, F, групи В, бета-каротин; мінерали – цинк, залізо, калій,..
Завдяки високому вмісту білка Нут може замінювати м'ясо, знижуючи жирність всієї страви. Нут використовують у супах, салатах, паштетах. Нут – символ с..
Квасоля червона - в кулінарії насіння (боби) однойменної трав'янистої рослини, одного з різновидів квасолі звичайної. При подібних формах та розмірах ..
Біла квасоля - ніжна, із землистим, горіховим смаком, є відмінним доповненням до супів, рагу, чилі та інших страв.Біла квасоля є багатим поживними реч..